Ceren Ismet Shehu

I Love Ceren


Një restorant që promovon dhe mbështet produktet ushqimore, artizanale të prodhuesve të vegjël shqiptarë. Menu e shijshme me produkte të freskëta dhe cilësore. Fokusi i tyre është ruajtja e një ambienti komod dhe sa më ekologjik.


Ambientet Tona


Galeri


Reklamoni Biznezin Tuaj

Na kontaktoni nëpërmjet telefonit, emailit, formës së kontaktit apo rrjeteve sociale!