Oping’s

Duke u frymëzuar nga "Opingat"...


një veshje popullore me traditë të vjetër dhe të njohur në të gjithë Shqipërinë, e gërshetuar me anglishten e turistëve të shumtë që si destinacion të preferuar zgjedhin Kalanë e Tiranës arritëm në një emër tonin.
Oping's Cocktails & Beer, i themeluar në vitin 2018 me një mision të thjeshtë, të shpërndajë grimca energje dhe mikpritje për ditët e kaluara nën shoqërinë e miqve për t’i bërë sa më të bukura.
Që në fillimet tona e deri tani kemi krijuar një klientelë besnike duke ju ofruar ushqim të mirë, birra nga vende të ndryshme të botës dhe koktejle të shijshme me ngjyra plot.


Ambientet Tona


Galeri


Reklamoni Biznezin Tuaj

Na kontaktoni nëpërmjet telefonit, emailit, formës së kontaktit apo rrjeteve sociale!