La Gioia Restaurant

Pjata Pasioni


Aty ku pasioni për kuzhinën, gërshetohet me dashurinë për peshkun dhe detin. Në zemër të Tiranës, tashmë e keni një mundësi të tillë. Delikatesë, shije, cilësi, shërbim elegant dhe çmime fantastike. Një menu të pasur peshku që vjen e përgatitur në mënyrën më mjeshtërore.


Ambientet Tona


Galeri


Reklamoni Biznezin Tuaj

Na kontaktoni nëpërmjet telefonit, emailit, formës së kontaktit apo rrjeteve sociale!