Shendeverë Wine Bar & Restaurant

Wine Bar & Restaurant


Një zgjatim i Kantinës së Verës Çobo. Të gjithë dashamirësit e kësaj vere, mund ta shijojnë atë në një vend ku gërshetohen arkitektura beratase, me elementët bashkëkohorë dhe ku gjithçka është shqiptare dhe natyrale.


Ambientet Tona


home_hotel3_restaurant2home_hotel3_restaurant3

Galeri


Reklamoni Biznezin Tuaj

Na kontaktoni nëpërmjet telefonit, emailit, formës së kontaktit apo rrjeteve sociale!