Filari Wine Bar

Wine Bar


Enotekë italine. Degustimi i më shumë se 12 shishesh vere të hapura. Do të gjeni gjithmonë një ekspert vere për t’ju këshilluar në zgjedhjen e 200 etiketave të kantinës. Djathëra dhe proshutë italiane për shoqërimin e verës italiane apo pijeve të tjera.


Ambientet Tona


home_hotel3_restaurant2home_hotel3_restaurant3

Galeri


Reklamoni Biznezin Tuaj

Na kontaktoni nëpërmjet telefonit, emailit, formës së kontaktit apo rrjeteve sociale!