Tradita

Vendi ku do të gjeni kostume tradicionale nga të gjitha trevat shqiptare për të gjitha moshat.


Punim artizanal i Veshjeve Popullore (Origjinale) të të gjitha trevave shqiptare. Shërbim në shitje ose rezervime në përdorimin e veshjeve nga fondi i atelierit, duke ofruar dhënien me qera për raste të ndryshme festash apo gëzimesh familjare dhe për evente të ndryshme artistiko-kulturore.


Ambientet Tona


Galeri


Reklamoni Biznezin Tuaj

Na kontaktoni nëpërmjet telefonit, emailit, formës së kontaktit apo rrjeteve sociale!