N’Çarshi Gastropub

Kombinimi i Modernes me Klasiken


Midis modernes dhe tradicionales e pozicionuar ne territorin e Kalasë së Tiranës, ofron shumëllojshmëri birrash dhe kokteilin me të veçantë të zonës, bëhu pjesë e kulinarisë së veçantë ndërkombëtare dhe eventeve të fundjavës.


Ambientet Tona


home_hotel3_restaurant2home_hotel3_restaurant3

Galeri


Reklamoni Biznezin Tuaj

Na kontaktoni nëpërmjet telefonit, emailit, formës së kontaktit apo rrjeteve sociale!