Porcelan Studio Seferi

Krijuar në 1968 nga mjeshtri Bedri Seferi.


Sot tradita vazhdon me një ekip artistësh: qeramistë, fotografë, piktorë dhe dizajner. Jepini vlerë kujtimeve, personalizoni dhuratat dhe idetë tuaja në porcelan. Suvenire turistike, ndërthurja e traditës me modernen.


Ambientet Tona


Galeri


Reklamoni Biznezin Tuaj

Na kontaktoni nëpërmjet telefonit, emailit, formës së kontaktit apo rrjeteve sociale!