Lezet

Shijet e veçanta, gatuar në përsosmëri, ju zgjojnë të gjitha shqisat.


Lezet ofron kuzhinë tradicionale turke që ju sjellin aromën e Stambollit në zemër të Tiranës.
Duke filluar nga bakllavaja dhe kunefe-ja e duke përfunduar tek pide dhe lahmacun, Lezet do të bëhet restoranti juaj i preferuar.


Ambientet Tona


Galeri


Reklamoni Biznezin Tuaj

Na kontaktoni nëpërmjet telefonit, emailit, formës së kontaktit apo rrjeteve sociale!