Fluffy

Fluffy Home Crepe


Vendi ideal për t’u ëmbëlsuar apo mbajtur veten me të mira ndërkohë që po kaloni te Kalaja e Tiranës. Provoni krepat artizanale me shije të ndryshme dhe rikthehuni përsëri për provuar specialitetet e tjera.


Ambientet Tona


Galeri


Reklamoni Biznezin Tuaj

Na kontaktoni nëpërmjet telefonit, emailit, formës së kontaktit apo rrjeteve sociale!