Hoda

House of Designer Albania.


Gjithçka që lidhet me artizanatin e punuar nga mjeshtrit shqiptarë, ku baza mbetet ajo tradicionale shqiptare e punimeve me dorë. Punimet artizanale mbeten një pasuri e çmuar që tregojnë vlerat, kulturën dhe identitetin e vendit totë, përmes formave të ndryshme ku ndërthuren motivet e së shkuarës me të tashmen.


Ambientet Tona


Galeri


Reklamoni Biznezin Tuaj

Na kontaktoni nëpërmjet telefonit, emailit, formës së kontaktit apo rrjeteve sociale!