Tobacco Kalaja


Një kënd ku mund të merrni për të kosumuar diçka në dorë dhe të shëtisni përgjatë Kalasë së Tiranës. Këtu mund të gjeni artikuj të ndryshëm, pije freskuese, patetina, orbit, etj. Gjithëçka që iu nevojitet, e merrni shpejt.


Ambientet Tona


home_hotel3_restaurant2home_hotel3_restaurant3

Galeri


Reklamoni Biznezin Tuaj

Na kontaktoni nëpërmjet telefonit, emailit, formës së kontaktit apo rrjeteve sociale!