Tartuf Shop

Tartuf Tirana


Kompania e parë shqiptare që merret ekskluzivisht me Tartufin e freskët 100 % shqiptar dhe distribusionin e shumë produkteve me Tartuf në Shqipëri e më gjerë. Tashmë dhe me restorant me menu ekskluzivisht me tartuf.


Ambientet Tona


Galeri


Reklamoni Biznezin Tuaj

Na kontaktoni nëpërmjet telefonit, emailit, formës së kontaktit apo rrjeteve sociale!