Chicarti

Ndryshe njihet dhe me emrin art elegant.


Bizhu handmade dhe komericialë të punuara në filigranë. I fokusuar në elegancën femërore Chicharti kryen punime në gurë të çmuar që vijnë nga e gjithë bota.


Ambientet Tona


Galeri


Reklamoni Biznezin Tuaj

Na kontaktoni nëpërmjet telefonit, emailit, formës së kontaktit apo rrjeteve sociale!